divendres, 18 de desembre del 2020

Els nostres millors desitjos per al 2021


Acabem la primera part del curs amb satisfacció. Tots plegats, hem garantit al llarg d’un trimestre ben intens i diferent, una vida escolar el més normal possible.

Els nostres alumnes han estat un exemple de readaptació a l’escola, malgrat els mesos de confinament a casa, així com a tota la logística de prevenció  de la COVID...  l’ús continuat de la mascareta i  les particions dels espais i dels grups classe, entre d’altres.

Volem agrair-vos especialment la confiança cap a l’equip humà de l’escola, en uns moments tan complexos sanitàriament. Seguirem treballant de valent per a que, cada dia, sigui sobretot un dia més d’aprenentatge en la vida dels vostres fills i filles, malgrat el context d’incertesa.

Ens alegra poder dir que no hem tingut cap confinament de grups bombolla durant 14 setmanes d’activitat escolar.

El 2020 els alumnes han il·luminat l’escola amb la seva EMPATIA, CONFIANÇA, AMABILITAT, RESPECTE, CREATIVITAT i VALENTIA.

Per al 2021, només ens queda vèncer plegats aquesta pandèmia, que no ens deixa gaudir d’un dels millors regals que té la feina diària de ser mestre: el somriure i l’espontaneïtat dels nostres infants.


Els nostres millors desitjos per al 2021

Cuideu-vos molt aquest Nadal! 

Ens retrobarem, si tot va bé, el dilluns 11 de gener. 


                                Enllaç: FELICITACIÓ NADAL


Direcció i Equip de mestres

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada