dijous, 26 de març del 2020

QUE NO PARI LA MÚSICA

Benvolgudes famílies,

En primer lloc, expressar-vos que el què més desitgem tot l’equip d’ A Tempo a hores d'ara és que tots vosaltres i les vostres famílies estigueu bé, gestionant de la millor manera possible aquesta situació de crisi sanitària i confinament temporal.

En segon lloc, volem donar-vos les gràcies pels vostres missatges, vídeos, dibuixos, etc. plens de música que ens feu arribar per multitud de canals donant-nos les gràcies per l’esforç de l’equip bolcat en que no pari la música. Donar-vos les gràcies també per la confiança i paciència necessàries perquè tots els nous plantejaments dissenyats funcionin de la manera més eficient possible. GRÀCIES

Perquè tingueu una visió global del què s’ha posat en marxa aquesta setmana des d’ el minut zero, i que està funcionant al 95%:

  • alumnes cursant instrument per on-line: 203
  • alumnes cursant llenguatge musical per on-line: 26
  • alumnes que a partir de la propera setmana cursaran llenguatge musical per on-line: 70
  • alumnes cursant llenguatge musical amb material dissenyat per aquestes setmanes: 145
Estem atenent de forma individual tots els vostres dubtes en quant a la formació, totes les vostres problemàtiques tecnològiques o de qualsevol índole, per tal de buscar possibles solucions i ser el màxim flexibles perquè la formació musical segueixi endavant. Tot l’equip d’A tempo estem convençuts que podem fer-ho, i que podrem aprendre de la situació.

Informar-vos que NO pararà la música a Setmana Santa tampoc, seguirem en contacte amb vosaltres pels diferents canals que el professors us proposen, atenent totes les vostres consultes. Sense dubte la situació ho requereix.

En breu posarem en marxa les audicions d’alumnes virtuals i també audicions de professors.

Gràcies per fer possible amb nosaltres el què fa uns dies era inimaginable.

Per qualsevol tema que necessiteu estem en contacte als 2 telèfons de l’escola  (93.491.17.81 / 664.61.70.51) i a info@atempo.net.

Una forta abraçada i que no pari la música!

Silvia Chocron

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada